Software downloads

Hier kunt u het Crash Recovery System voor Android, iOS of Windows downloaden. Na het installeren van de App kan de relevante editie van het Crash Recovery System geselecteerd worden.

Crash Recovery System

Download het Moditech Crash Recovery System voor uw apparaat of platform.

Om een corresponderend wachtwoord te ontvangen kunt u contact opnemen met crs.support@bliksund.com
Om een corresponderend wachtwoord te ontvangen kunt u contact opnemen met crs.support@bliksund.com

Huidige versies

• Android 3.100
  • iOS 3.101
  • Windows 5.0.19.0

Minimale systeemvereisten

• Microsoft Windows 10, Android Versie 8.0 of iOS Versie 12.0
  • 2 GB RAM geheugen
  • 32 GB vrije opslagruimte
  • True Color display met XGA resolutie (1024×768)

VR App

Download de Moditech VR App voor Oculus Quest.

Handleidingen

Download hier gedetailleerde gebruikershandleidingen en installatiehandleidingen.