Software downloads

Hier kunt u het Crash Recovery System voor Android, iOS of Windows downloaden. Na het installeren van de App kan de relevante editie van het Crash Recovery System geselecteerd worden.

Crash Recovery System

Download het Moditech Crash Recovery System voor uw apparaat of platform.

Om een corresponderend wachtwoord te ontvangen kunt u contact opnemen met support@moditech.com
Om een corresponderend wachtwoord te ontvangen kunt u contact opnemen met support@moditech.com

AR App

Download de Moditech AR app voor uw apparaat of platform.

VR App

Download de Moditech VR App voor Oculus Quest.

Handleidingen

Download hier gedetailleerde gebruikershandleidingen en installatiehandleidingen.